Ung Taxa

FAQ

 • Er der faste regler for opførsel, når man kører med Ung Taxa?
  Chaufførerne er vante til at køre med mange typer kunder. De generelle regler er også gældende for brugere af Ung Taxa. Det vil blandt andet sige, at chaufføren kan nægte at køre med personer, som er så stærkt berusede, at de ikke skønnes i stand til at tage vare på sig selv, eller så tilsmudsede, at vognen ikke kan køre videre med andre kunder uden forudgående rengøring.
 • Er der et minimumsbeløb, man skal sætte ind?
  Ja, der skal minimum indsættes 500 kr. på kortet ved oprettelsen. Første gang lægger Taxa Syd 10% oveni beløbet – uanset hvor meget du sætter ind. På alle ture gives derudover 10% rabat!
 • Får jeg rabat?
  Hver gang der køres, skal dit barn starte med at vise chaufføren sit Ung Taxa-kort. Når kortet køres igennem anlægget skifter taxameteret til en rabattakst, der giver 10% rabat. Når du opretter Ung Taxa- kortet, lægger vi 10% oveni det første beløb, du sætter ind på kontoen
 • Er der andre fordele?
  Som forældre har du med Ung Taxa garanti for, at dit barn altid har penge til at komme hjem for - kortet kan ikke bruges som betalingsmiddel andre steder end i Taxa Syd's vogne.

Ung Taxa - Taxa Syd - Ove Gjeddes Vej 16 - 5220 Odense SØ - tlf. 66 15 66 31
copyrights © Taxa Syd | All rights reserved